Referanser

Topp  Forrige  Neste
 

 

Flere hundre bedrifter og organisasjoner i Norge, Sverige, England og Tyskland benytter Sensedesk til å kommunisere med potensielle kunder, og følge opp supporthenvendelser fra eksisterende kunder.

 

Dette sier våre kunder

 

clip0119"Vi har brukt Sensedesk siden 2008, det er et raskt, innovativt og intuitivt supportsystem. Et system som forener alle våre konsulenter og gir oss styrke til å kunne gi god oppfølging til våre kunder."

- Espen Marskar, Fjordane IT as

 

clip0120"Er veldig fornøyd med Sensedesk som helpdeskverktøy, og rask og god support!"

- Nina Guldahl, Undervisningsbygg KF

 

clip0121"Sense Data har over flere år utøvd enestående service og support!"

- Steinar Iversen, Palfinger Marine Services

 

 

"Sensedesk er et utrolig nyttig verktøy for å håndtere og følge opp de mange supportsaker som vi mottar hver dag. Det er driftskritisk for oss."

- Jo Clayton, Compello as

 

"Sensedesk i sin nye drakt har fått et moderne og fint utseende. Det er enkelt å holde oversikt over nye saker og hvilke saker som kundene har svart i. Gjennom en oppdateringsprosess og etterarbeid ved tilpassninger har responsen og supporten vært rask og god. "

- Stian André Svendsby, Flodin Datasystemer as

 

"Uten Sensedesk kunne vi ikkje klart vår operative drift mot våre 10 kommunar. Vi har hatt eit utmerka samarbeid med Sense Data as og jobber tett med vår leverandør, for å utvikle endå meir funksjonalitet utover brukarstøtte i Sensedesk. Funksjon for bestilling av IKT utstyr og direkte fakturering er tenester vi ønskjer implementert i 2013."

- Leif Einar Dale, SysIKT

 
Copyright ©2014-2018 Sense Data as. Kopiering av materiale for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.